Over ons

Uw partner in bouw & onderhoud!

Na 22 jaar alle facetten in de bouw te hebben doorlopen is het moment aangebroken dat ik, Arjan Geerdink, voor mijzelf ben begonnen. Dit allemaal onder de naam GeZa Bouw en Onderhoud. Wij begeleiden graag uw project van A tot Z; niet alleen voor al uw verbouw, nieuwbouw en renovatie werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres, ook helpen wij graag meedenken naar de beste oplossing en geven wij een professioneel advies voor uw project.

Al meer dan 26 jaar aan bouwervaring!

Neem contact op

Onze diensten

Nieuwbouw

Bent u van plan binnenkort een nieuwbouw project te starten? Bij GeZa helpen we niet alleen met het bouwen, maar gaan we net dat ene stapje verder en begeleiden we het gehele project van A tot Z. Van groot nieuwbouwhuis tot tuinhuisje, wij zetten uw wensen om in vakmanschap!

Renovatie & onderhoud

Is uw gebouw nodig toe aan klein of grootschalig onderhoud? Wij geven advies op maat en helpen u bij het uitvoeren van deze werkzaamheden. Of het nou de dakkapellen of boeien zijn die wel een renovatie kunnen gebruiken, graag zoeken met u naar een passende oplossing!

Verbouw & aanbouw

Bent u toe aan een stapje groter, of is de huidige indeling van uw huis niet meer naar wens, dan kijken we graag constructief naar wat wij voor u kunnen betekenen. Wij realiseren en denken graag mee met uw verbouw en aanbouw wensen. Zo wordt uw huis weer toekomstbestendig!

Advies

Wij helpen niet alleen met bouw en onderhoud, maar geven ook professioneel advies op maat! Van verduurzaming tot nieuwbouw project, wij gaan samen met u op zoek naar een passend plan voor uw woning of bedrijfspand. Graag komen wij een keer bij u langs voor een vrijblijvend gesprek!
cross